Önsen Hopuru İlkokulu
HOPURLU MAH. HOPURLU KÜME EVLERİ NO: 130 İÇ KAPI NO: 1 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı sorumluluk sahibi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıyan,Kendi ayakları üzerinde durabilen, mutlu, üretimde verimlik, tüketimde gereklilik ilkesini özümsemiş bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Bilin ve teknolojide gelişmeleri kullanarak öğrencileri, araştıran,inceleyen ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek. Ülkesine ve milletine faydalı olacak şekilde bir üst öğrenimle birlikte hayata hazırlamaktır. Önsenhopuru Ortaokulu bir markadır. Biz fiziksel imkanlarımızla, akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarılarılarımızla Türkoğlu´nda bir marka olduğumuzu kanıtlamak için varız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz bunun bilincindedir.

BAŞARILAR

Okulumuz akademik, kültürel ve sportif alanlarda bir çok başarılar göstermiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :30
Öğretim Şekli :Okulumuza ait bina olmadığı için misafir okul olarak Hopurlu Şehit Eyüp Geyik Ortaokulunda öğleden sonra eğitim-öğretim yapmaktadır.

Öğretim Şekli

İlkokul Başlama :12.35 Bitiş :17.20 Ortaokul Başlama :12.35 Bitiş :18.10

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Köyümüz İlimize 20 KM , İlçemize ise 20 KM dir. Köyümüz Türkoğlu’na bağlıdır fakat resmi işlemler dışında Türkoğlu ile irtibatları yoktur.Tamamen Alış-veriş ,ulaşım vb. tüm işleri Kahramanmaraş’tan yapmaktadırlar. Türkoğlu’na özel araç dışında araç çalışmamaktadır

Köyümüz iki tepe arasında vadi şeklindeki alanda kurulmuştur.